21L “doggiebag” papirpose med ekstra bred foldside

21L papirposer fra KESANOVA er til at betale, selvom dit mangefarvede motiv er printet på forsiden, og selvom du kun bestiller et lille oplag hhv. at du grundet mangel på lagerplads kun ønsker et lille oplag ad gangen. Det er en sjælden kombination. I modsætning til vore Take Away-poser, er 21L-poserne dog afgiftsbelagte, fordi de har hank.

Send en besked og en vektorfil med dit motiv. Det er alt, hvad der skal til. Klichéer er ikke nødvendige. Derfor er der ingen startomkostninger, medmindre du skal have hjælp til designet.

Emballageafgift:1,30 DKK per stk.
Minimumoplag:275 stk.
Mål:(320x220x260) mm – bredde x foldside x højde
Antal farver:CMYK-print i mange farver er inkluderet i prisen
Materiale:Brun KRAFT 80 g/m2
Leveringstid:Efter aftale

Mere om 21L “doggiebag” papirposen fra KESANOVA

21L papirposen er i brug blandt mange forskellige detailhandlende og vinder stadig større udbredelse, når de handlende går væk fra plastic.

21L papirposerne med den ekstra brede foldside er specielt egnet til catering eller mad-ud-af-huset, som frokostpose eller “doggiebag”. Den ekstra brede foldside, giver plads til fx. burgerbokse og anden mademballage.

Poserne er fremstillet af fødevarecertificeret papir fra Sverige. Farverne er vandbaserede.

Designvejledning

Regn med en maksimal printhøjde på 220 mm og en maksimal printbredde på 315 mm.

Designvejledning til 21L papirpose fra KESANOVA ApS

Print med CMYK-baseret blæk har sine fordele og ulemper, som er beskrevet her.

Vi benytter os af digital overprint, hvis fordele og ulemper er beskrevet her.

Det digitale printhoved rækker over maximalt 223 mm. Det er derfor, at der i posens højde maximalt kan trykkes – i praksis – 220 mm. I posens bredde er der i princippet ingen grænse, men fordi der printes med blæk, duer det ikke at printe helt til posens kant. For 21L kan man i praksis regne med en maksimal printbredde på 315 mm.

Det er ikke godt at trykke på ujævne overflader. Eftersom 21L-posen har håndtag, kan der således ikke trykkes på de steder, hvor håndtagene er montereret. Der kan normalt kun trykkes på posens forside.